Aquest pa de pessic és especial perquè :
- No porta ou, per tant és ideal per les persones que en siguin al·lèrgiques.
- Porta pastanaga que és rica en vitamina A i per tant , ara que vé l'estiu, ens ajudarà a gaudir d'una pell més bonica, broncejada i protegida.
Anem per feina:
- 3 gots de farina ( millor integral)
- 1 got d'oli
- 1 got de sucre
- 1 got de llet ( beguda d'arròs per als intolerants a la lactosa, o bé suc de pastanaga o taronja)
- 1 sobre i mig de llevat
- 2 pastanagues de mida grossa, crues i ratllades
Barrejem tots els ingredients, i per últim hi afegim les pastanagues ratllades.
Ho posem al forn, ja preescalfat a 250º, i baixem la temperatura a 150º-170º i ho deixem 45'-50'.
Queda molt gustós i bo, i no es troba a faltar l'ou.
Salut i bon profit!
El pense fer, encara que no sé si la meua dietista em deixarà tastar-lo.Ja,ja!
ResponEliminaMmm...encara no t'he passat la dieta així que...aprofita!!
ResponElimina